Loading...

Αυξάνονται συνεχώς οι θετικές απαντήσεις από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού

 

Αυξάνονται συνεχώς οι θετικές απαντήσεις από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού


Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους μαθητές του IB Diploma Program του Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα των τελειοφοίτων που έχουν γίνει δεκτοί, για να σπουδάσουν σε κορυφαία πανεπιστήμια και κολλέγια των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μαθητές μας έχουν δεχθεί προσφορές από όλα τα κορυφαία πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας (Oxford, Cambridge, LSE, UCL, Imperial College, Warwick, Kings College) και από ιατρικές σχολές. 

Πολλοί μαθητές δέχονται θετικές απαντήσεις από περισσότερα του ενός πανεπιστήμια, αποκτώντας τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ακαδημαϊκές τους αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά τους. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες, που ενδιαφέρονται για σπουδές στις ΗΠΑ, έχουν εξασφαλίσει ακαδημαϊκές υποτροφίες με βάση τις διαπιστωμένες οικονομικές τους ανάγκες.

Η διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων δεν έχει ολοκληρωθεί, επομένως αναμένονται και νέα αποτελέσματα μεγαλώνοντας τη λίστα των επιτυχόντων.

 
 

Share